Dnevni 24
Image default
A2 AKTUALNO MODA SHOWBIZ

Vjerovali ili ne, ovo je Demi Moore

Glumica Demi Moore bila je jedan od modela na “Fendi” reviji u Parizu, a mnogi kažu da je tom prilikom izgledala zaista neprepoznatljivo.

Demi Moore

Demi je na modnoj pisti nosila crnu satensku bluzu i dugačku suknju koja je jasno ocrtavala njenu vitku figuru. Odjevna kombinacija naglasila je i njen dekolte, ali sa njenim licem nešto nije bilo u redu, kažu fanovi.

Nakon revije se više govori o njenom licu nego o njenom manekenskom umijeću, jer mnogi nisu uopšte prepoznali o kome se radi, pa su odmah krenula šuškanja da se podvrgla plastičnim operacijama.

Vjerovali ili ne, ovo je Demi Moore

“Da nisam vidjela naslov, ne bih ni prepoznala Demi”, “Lice joj ne izgleda normalno, ne znam da li se radi o make up-u ili plastičnoj operaciji”, “Demi je bila na plastičnoj operaciji”, “Bila je tako predivna, a sada se potpuno promijenila”, samo su neki od komentara na Twitteru, prenosi cdm.me.

Međutim, Demi se uopšte ne osvrće na komentare, na Instagramu je izrazila zadovoljstvo što je bila dio modne revije i dodala da je to ispunjenje njenih tinejdžerskih snova.

Izvor: INDEX

Povezane objave

Austrija očekuje deficit u budžetu od 21 milijardu eura

Dnevni 24

U Mostaru SIPA uhapsila osobu za kojom je izdata Interpolova potjernica

Dnevni 24

Danas počinje nastava za učenika viših razreda osnovne i srednje škole

Dnevni 24