Dnevni 24
Image default
A1 AKTUALNO GRAD NOGOMET

Crnogorac: Nedostatke koje smo uočili otklanjat ćemo u miru

Šef struke tuzlanskih crveno-crnih Gradimir Crnogorac osvrnuo se na posljednja dva pripremna susreta. Inače, iza fudbalera Slobode je šest kontrolnih mečeva, a posljednji odigrani u Doboju protiv ekipe VIS Simm – Baua. 

Crnogorac

Izabranici Gradimira Crnogorca poraženi su 2:3, te tako prekinuli trijumfalnu seriju u pripremnim mečevima. Prije utakmice protiv federalnog prvoligaša crveno–crni su pobijedili selekciju Tuzlanskog kantona (3:0) i Vršac (1:0).

– U protekle dvije utakmice, s obzirom u kakvoj se situaciji nalazimo u zadnjih 15 dana, isprobali smo razne varijante u kojima smo morali koristili i juniore zbog zdravstvenog stanja igrača prvog tima, rekao je Crnogorac i dodao:

– Nedostatke koje smo uočili ćemo u narednom periodu otklanjati u miru i detaljnoj pripremi za generalnu probu i naravno prvi prvenstveni okršaj koji nas čeka na Tušnju. Moram istaći da smo mi i igrači svjesni svojih mogućnosti, tako da u narednom periodu nam predstoji stopostotni anganžman i želja za dokazivanjem i rezultatom, objasnio je Crnogorac.

Sloboda nastavlja trenažni proces na Tušnju, a prema ranije utvrđenom planu generalnu probu ćemo imati 21. februara protiv Rudara iz Prijedora.

Dnevni avaz

Povezane objave

Razlozi zašto su djeca sve više gojazna

Dnevni 24

Zemljotres u Hercegovini, osjetio se i u susjedstvu

Dnevni 24

HIT PORUKA IZ BEOGRADSKOG HAUSTORA: “Poštovana gospodo, narkomani …”

Dnevni 24