Dnevni 24
Image default
A2 LIFESTYLE

5 brzih načina za poboljšanje raspoloženja

Osjećaj tuge, potištenosti i depresije postaje sve češći. Ponekad je to rezultat životnih događaja, pritiska na poslu, odnosa ili novčanih problema. Dok se to ponekad događa, to se jednostavno odražava na raspoloženje.

poboljšanje raspoloženja

Pozitivna stvar je da postoje načini za poboljšanje raspoloženje, piše But First Joy.

5 brzih načina za poboljšanje raspoloženja

Svima je s vremena na vrijeme dozvoljen loš dan!

Cijenite svoju okolinu

Podignite rolete, otvorite prozor. Zatvorite oči i udahnite svježi zrak. Neka vam se pluća napune svježinom. Pogledajte svoju okolinu i pokušajte vidjeti ljepotu toga gdje se nalazite. Ima li lijepog cvijeća u vrtu? Staro drvo? Djeca koja se igraju i smiju na ulici? Cvrkut ptica? Uzmite sve i uživajte.
FOTO/Unsplash

FOTO/Unsplash

Namjestite sretno lice

Osmijeh. Pogledajte se u ogledalo i darujte si najveći mogući osmijeh. Ne osjećajte se čudno zbog toga; to ste samo vi i vaš um. U početku je možda teško prisiliti se na osmijeh, ali pokušajte. Pomoći će vam razmišljati o stvarima koje vas čine sretnima.

Razmislite o sretnim mislima

Sjetite se trenutka proteklog tjedna, mjeseca, godine ili svog života koji vas je iskreno usrećio. Sama pomisao trebala bi vam olakšati osjećaj i izmamiti osmijeh na lice.
FOTO/Pexels

FOTO/Pexels

Nasmijte se

Pročitajte neke smiješne memove ili gledajte svoje omiljene YouTube videozapise da biste poboljšali svoje raspoloženje. Ili lijepo popričajte s nekim tko vam uvijek izmami osmijeh. Ovo će vam uistinu uljepšati dan.

Krenite u šetnju

Dokazano je da vam čak deset ili petnaest minuta šetnje na svježem zraku podiže raspoloženje. Osim toga, poboljšat će pumpanje krvi i cirkulaciju, što je izvrsno za vaše zdravlje. Šetnja će vam razbistriti misli i osjećat ćete se bolje kad se vratite kući ili u ured.

Povezane objave

Bosanac dobio milion dolara na nagradnoj igri u Dubaiju

Dnevni 24

Koliko se povećava dužina kočenja na snijegu i ledu?

Dnevni 24

Srbija: Registrovana 6.842 slučaja zaraze, preminulo 37 osoba

Dnevni 24